"VI GØR DET" SEO-pakke 3

VI GØR DET” SEO-pakke 3 er til dig, der ønsker at vi udfører 15 SEO-opgaver om måneden på din hjemmeside eller shop samt at vi bygger et ekstra backlink på fra en relevant ekstern hjemmeside. Du modtager ligeledes 3 rapporter om måneden: udførte SEO-opgaver, søgeordsplaceringer og SEO-analyse.

Medlemsskab

Medlemskabet af SEO-klubben vedr. “VI GØR DET” SEO-pakke 3 kører automatisk hver måned.

Betaling (abonnement) og opsigelse sker via PayPal.

DKK 995

"VI GØR DET"
SEO-pakke 3

Opnå mange resultater
på kortere tid og få flere backlinks

Periode:
Hjemmeside / shop:
SEO-opgaver:
MAIL:
Support:
RapportER:
Tjek af søgeord:
Linkbuilding:
1  måned
1
15
Ja
jA
3 stk.
15 stk.
1 link

Køb her via PayPal

Modtageren af dine betalinger er WUCW S.M.B.A.

"VI GØR DET"
SEO-pakke 3

VI GØR DET” SEO-pakke 3 er perfekt til dig, der gerne vil forbedre søgemaskineoptimeringen på din hjemmeside eller shop, og hvor du får os til at udføre 15 SEO-opgaver hver måned. Dernæst opretter vi et nyt backlink fra en artikel på en relevant hjemmeside til din hjemmeside eller shop.

Forklaring:

De 15 SEO-opgaver udvælges efter princippet “lavthængende frugter”, så du hurtigt kommer til at opleve en positiv effekt af vores SEO-arbejde.

Du får tilsendt 3 rapporter hver måned: udførte SEO-opgaver, søgeordsplaceringer og SEO-analyse.

FORDELE:

Vi hjælper dig hver måned med at få og holde fokus på SEO for din hjemmeside eller shop, så muligheden for bedre placeringer i søgeresultater, mere trafik og flere kunder øges.

Måned efter måned:

SEO-opgaverne gennemføres hver måned med største omhu og interesse for en positiv udvikling af din hjemmeside eller shop.

NEMT, EFFEKTIVT & TIL EN FAIR PRIS !

Forklaring:

PERIODE: Medlemsskabet varer én måned. Automatisk fornyelse.

HJEMMESIDE / SHOP: Antallet af hjemmesider eller shops som du kan få SEO-hjælp til. Ønsker du hjælp til flere hjemmesider eller shops på samme tid og under det samme medlemsskab, da kontakt os for aftale herom.

SEO-OPGAVER: Antallet af SEO-opgaver som vi udfører for dig hver måned.

MAIL: Du kan skrive direkte til os på info@seo-klubben.dk ved spørgsmål til SEO-opgaverne og arbejdet vi udfører.

SUPPORT: “VI GØR DET” SEO-pakke 3 har inkluderet ét support spørgsmål vedr. hjemmesiden eller shoppen hver måned. Det kunne f.eks. være i forhold til bøvl ved opdatering af et plugin, eller spørge ind til hvilket theme vi vil anbefale til en ny hjemmeside eller shop.

RAPPORT: Du modtager hver måned 3 rapporter: udførte SEO-opgaver, søgeordsplaceringer og SEO-analyse.

TJEK AF SØGEORD: Søgeordsrapporten viser placeringerne på Google og de andre søgemaskiner for hhv. 5, 10 eller 15 søgeord. Du vælger selv hvilke søgeord som du gerne vil have tjekket.

LINKBUILDING:VI GØR DET” SEO-pakke 3 har inkluderet et nyt link fra en artikel på en ekstern hjemmeside hver måned. Vi placerer artiklen og linket på hjemmesider som er relevante for din hjemmeside eller shop.

GENERELT

Alt hos SEO-klubben kan ændres uden bøvl og større varsel.

Evt. prisforhøjelser varsles med 3 måneder.

Dog skal du mindst opsige 1-2 dage før medlemsskabet står til forlængelse, ellers kan det godt være at systemet hos Paypal ikke kan nå at registrere og behandle din opsigelse.

OPSIGELSE

Klik på det efterfølgende link, hvis du er i tvivl om, hvordan opsigelsen af medlemsskabet kan ske:https://www.paypal.com/dk/smarthelp/article/hvordan-annullerer-jeg-en-automatisk-betaling-hos-en-s%C3%A6lger-faq2058… eller læs herunder, hvor Paypal forklarer måden at gøre det på:

Hvordan annullerer du en automatisk betaling (medlemskabet) hos en sælger?

Sådan annullerer du en automatisk betaling hos en forhandler:

1) Klik på “tandhjulsikonet” øverst på siden.

2) Klik på “Betalinger” øverst på siden.

3) Klik på “Administrer mine forhåndsgodkendte betalinger” under Forhåndsgodkendte betalinger.

4) Vælg betalingen, og klik derefter på “Annuller”.

Husk at annullere abonnementet mindst et til to døgn før den næste betaling er forfalden, ellers vil du blive opkrævet betalingen.